Skip to content

Nieuwe website

De website van het Boeskoolhöfke is vernieuwd. We hebben de informatie die op de oude website te vinden was herzien, en de website opnieuw ingericht. Hiermee is het gebruiksgemak verbeterd. Met een nieuw logo en nieuw kleurenschema is ook de uitstraling van de site frisser en eigentijdser geworden. 

Wat betekent dit voor u? 

Op de nieuwe site is het eenvoudiger de informatie te vinden die u zoekt. U kunt bijvoorbeeld onder het kopje ‘Contact’ via een formulier een bericht aan ons sturen. Op de pagina ‘Nieuws’ houden we u op de hoogte van nieuwtjes binnen de vereniging, en op ‘Onze regels’ kunt u nog eens nalezen wat de regels zijn voor de tuinvereniging. 

Had u voor onze oude website een ‘bladwijzer’ in uw browser? Wellicht werkt deze niet meer, aangezien sommige URL’s zijn aangepast. Als uw bladwijzer naar een niet-bestaande pagina verwijst, dan adviseren wij een nieuwe bladwijzer aan te maken. 

Mist u informatie?

We hebben wat informatie van de oude site achterwege gelaten omdat we die verouderd vonden. Mocht u bepaalde informatie toch missen, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar secretaris@boeskoolhofke.nl, of via het formulier op de contactpagina.